Giveaway! - Bogen "Safter" og kogebogen "Mad og Mennesker" af James Price og Søren Ryge Petersen
Så er det blevet tid til endnu en lille giveaway! Om et par dage, skal jeg drikke kaffe med de fire skønne herrer bag disse to kogebøger, bogen "Safter" som Søren Ejlersen (Aarstiderne) og Umahro Cadogan (dedikeret sundhedsapostel) står bag, og kogebogen "Mad og Mennesker" som James Price (TV-kok) og Søren Ryge Petersen (kendt og elsket havemand) står bag.
I bogen "Safter", har Søren Ejlersen og Umahro Cadogan sat sig for at finde så mange som muligt af de dejlige livsgivende safter, som du selv kan producere fra frugt og grønt i dit eget køkken.
I bogen "Mad og Mennesker" fortæller de to forfattere hver især om deres livs måltider, fra barndommen, oplevelser fra andre madkulturer og kulinariske madoplevelser i deres professionelle virke.
Jeg trækker to vindere, én bog til hver. Alt hvad du skal gøre, er at skrive en kommentar nedenfor, hvor du enten giver dit bud på en dejlig saft, eller en af dine bedste oplevelser med mad. Skriv også gerne hvilken bog du foretrækker, så prøver jeg at efterkomme ønsket.
Jeg vil ligeledes prøve at lokke de skønne herrer til at signere bøgerne, men jeg lover ikke noget ;-)
Vinderne bliver trukket på torsdag.
I bogen "Safter", har Søren Ejlersen og Umahro Cadogan sat sig for at finde så mange som muligt af de dejlige livsgivende safter, som du selv kan producere fra frugt og grønt i dit eget køkken.
I bogen "Mad og Mennesker" fortæller de to forfattere hver især om deres livs måltider, fra barndommen, oplevelser fra andre madkulturer og kulinariske madoplevelser i deres professionelle virke.
Jeg trækker to vindere, én bog til hver. Alt hvad du skal gøre, er at skrive en kommentar nedenfor, hvor du enten giver dit bud på en dejlig saft, eller en af dine bedste oplevelser med mad. Skriv også gerne hvilken bog du foretrækker, så prøver jeg at efterkomme ønsket.
Jeg vil ligeledes prøve at lokke de skønne herrer til at signere bøgerne, men jeg lover ikke noget ;-)
Vinderne bliver trukket på torsdag.
Kommentarer
Min bedste madoplevelse fandt sted i sommers i selskab med min far og bror.
Vi var rejst til Italien i La Morra området. Her boede vi et dejligt sted omringet af Cerequio/Barolo vinmarker og Barolo by en gåtur væk, vel og mærke hele vejen igennem vinmarker.
En aften valgte vi at spise mad i Barolo by på et skønt lille Trattoria. Samme aften skulle Bob Dylan spille live på pladsen ved siden af, hvor vi skulle spise. Aftenen udformede sig derfor således, at jeg i selskab med mine kære sad på dette skønne trattoria i skønne Barolo, hørte Bob Dylan live og spise fantastisk mad - som bla. bestod af rå pølse, vitello tonnato, flan de parmigiano, risotto al Barolo, raviolo con olio extra vergine og panna cotto - alt udført til perfektion.
Denne oplevelse er helt bestemt min bedste madoplevelse og jeg huske altid tilbage på denne aften med et stort smil på læben <3
God fornøjelse med mødet.
Jeg ønsker mig mad og mennesker hvis jeg bliver en af de heldige
Gode mad-oplevelser er der jo rigtig rigtig mange af ... men én af de der står klarest er fra et kursus på Lanzarote. Et par kursister og jeg fandt en aften ind til en by hvor der ikke var alt for mange turister, og fandt her en ekstrem hyggelig restaurant der serverede tapas ved bordene. Vi fandt et bord på udendøre med udsigt direkte over havet, og fik her serveret et overflåd af spanske lækkerier, bla de bedste oliven jeg nogensinde har smagt. Erindringen er en blanding af stemningen, og de mange forskellige smagsvarianter - alle småretterne var tilberedt af lokale råvarer.
Nyd dit møde med samtlige geschäftige herrer!
Mvh La Cucina Nada
Jeg kunne godt bruge begge bøger :-)