21. oktober 2012

Giveaway! - Bogen "Safter" og kogebogen "Mad og Mennesker" af James Price og Søren Ryge Petersen

Så er det blevet tid til endnu en lille giveaway! Om et par dage, skal jeg drikke kaffe med de fire skønne herrer bag disse to kogebøger, bogen "Safter" som Søren Ejlersen (Aarstiderne) og Umahro Cadogan (dedikeret sundhedsapostel) står bag, og kogebogen "Mad og Mennesker" som James Price (TV-kok) og Søren Ryge Petersen (kendt og elsket havemand) står bag.

I bogen "Safter", har Søren Ejlersen og Umahro Cadogan sat sig for at finde så mange som muligt af de dejlige livsgivende safter, som du selv kan producere fra frugt og grønt i dit eget køkken.

I bogen "Mad og Mennesker" fortæller de to forfattere hver især om deres livs måltider, fra barndommen, oplevelser fra andre madkulturer og kulinariske madoplevelser i deres professionelle virke.

Jeg trækker to vindere, én bog til hver. Alt hvad du skal gøre, er at skrive en kommentar nedenfor, hvor du enten giver dit bud på en dejlig saft, eller en af dine bedste oplevelser med mad. Skriv også gerne hvilken bog du foretrækker, så prøver jeg at efterkomme ønsket.

Jeg vil ligeledes prøve at lokke de skønne herrer til at signere bøgerne, men jeg lover ikke noget ;-)

Vinderne bliver trukket på torsdag.

9 kommentarer:

yvonne.i sagde ...

Skønne bøger ;-). Lige nu er min ynglingssaft hyldebærsaft. Godt i det triste vejr, fyldt med vitaminer,skøn når man er snottet. Bruger også saften i min havregrød..Mums. Kunne godt tænke mig Mad og Mennesker :)

Caroline Thomsen sagde ...

Sikke en dejlig give away. Jeg er vild med tanken om James Price og Søren Ryge i én og samme bog og det er derfor nok også den jeg sukker mest efter.
Min bedste madoplevelse fandt sted i sommers i selskab med min far og bror.
Vi var rejst til Italien i La Morra området. Her boede vi et dejligt sted omringet af Cerequio/Barolo vinmarker og Barolo by en gåtur væk, vel og mærke hele vejen igennem vinmarker.
En aften valgte vi at spise mad i Barolo by på et skønt lille Trattoria. Samme aften skulle Bob Dylan spille live på pladsen ved siden af, hvor vi skulle spise. Aftenen udformede sig derfor således, at jeg i selskab med mine kære sad på dette skønne trattoria i skønne Barolo, hørte Bob Dylan live og spise fantastisk mad - som bla. bestod af rå pølse, vitello tonnato, flan de parmigiano, risotto al Barolo, raviolo con olio extra vergine og panna cotto - alt udført til perfektion.
Denne oplevelse er helt bestemt min bedste madoplevelse og jeg huske altid tilbage på denne aften med et stort smil på læben <3

foodMAD sagde ...

Hold da op! Lyder som en perfekt aften, Caroline! Hyldesaft er også en af mine favoritter på denne årstid

Mie Bilberg sagde ...

Hejsa..Jeg fik Havtorn saft på Falsled Kro i efterårsferien - det var superb.
God fornøjelse med mødet.

Birgit Kirkegaard Højsgaard sagde ...

Hej Det bedste er hyldesaft der bliver til hyldebærsuppe mums!
Jeg ønsker mig mad og mennesker hvis jeg bliver en af de heldige

Nada sagde ...

Uhh ja, de herrer Price og Rye i én og samme bog - det kan der kun være kommet noget godt ud af!

Gode mad-oplevelser er der jo rigtig rigtig mange af ... men én af de der står klarest er fra et kursus på Lanzarote. Et par kursister og jeg fandt en aften ind til en by hvor der ikke var alt for mange turister, og fandt her en ekstrem hyggelig restaurant der serverede tapas ved bordene. Vi fandt et bord på udendøre med udsigt direkte over havet, og fik her serveret et overflåd af spanske lækkerier, bla de bedste oliven jeg nogensinde har smagt. Erindringen er en blanding af stemningen, og de mange forskellige smagsvarianter - alle småretterne var tilberedt af lokale råvarer.

Nyd dit møde med samtlige geschäftige herrer!

Mvh La Cucina Nada

by Busk sagde ...

Spændende bøger, jeg har har 2 favoritsafter som kommer fra samme træ. Hyldeblomst saft om sommeren med isterninger og om vinteren er jeg altid god for et glas hyldebær saft. Er sikker på at hyldebærsaft har reddet mig fra mange forkølelser :-)

Jeg kunne godt bruge begge bøger :-)

foodMAD sagde ...

Så er vinderne fundet, og det blev nr. 1 og nr. 3, så Yvonne og Mie - send mig jeres adresser på heidisandarek@hotmail.com, så sender jeg bøgerne jeres vej :-) Yvonne du får "Mad og Mennesker". Håber i bliver glade for dem!

yvonne.i sagde ...

Jubii den glæder jeg mig til at læse. Tusind tak. :-)