1. december 2012

foodMAD pakkekalender - 1. advent giveaway

Så er det endelig blevet 1. dec, og i år har jeg glædet mig mindst lige så meget som den lille. Det er nemlig i dag, jeg løfter sløret for bloggens store pakkekalender! Hver dag i december vil der være en ny giveaway, med fuldstændigt fantastiske gaver! Jeg håber at i alle er klar på at lege med!

I dag har Thuesen Jensen sponsoreret denne fantastiske og induktions-venlige porcelænsgryde (den i midten på billedet). Med gryden følger et låg til en samlet værdi af 1069,90! Gryden er fra Pillivuyts Ulysses serie som består  af produkter både med og uden bund til induktion. Fælles for alle produkterne er, at de kan anvendes direkte til/på alle øvrige varmekilder: Ovn, mikrobølgeovn, grill og komfur (kogeplade/keramisk/gas). Den æstetisk smukke Ulysses serie er samtidig yderst flot at servere i. Produkternes matte silkeagtige glasur, og dets hårdhed, sikrer en optimal non-stick evne og meget nem rengøring. Serien er fremstillet i den unikke porcelænsmasse, Pilliflame®, som er speciel god til madlavning og designet til at modstå termisk chok fra -30° C til +350° C. Det betyder, at produkterne kan tages i brug direkte fra fryseren ("whats not to like?" :)).Hvem kunne dog ikke godt bruge denne skønhed (jeg ved, at jeg kunne!)? Alt hvad du skal gøre for at være med i lodtrækningen, er at fortælle mig ( i kommentarfeltet), hvad du ville lave i gryden som det første, skulle det være dig der løb af sted med den. Så udtrækker jeg en vinder i morgen kl. 21, og vinderen vil efterfølgende blive annonceret på min facebook side (så det er en god idé at gå ind og like denne her ;)

Og husk så, at de er en ny giveaway klar til dig i morgen!

Rigtig glædelig 1. advent!

22 kommentarer:

Julie Herskind sagde ...

Hvis jeg er så heldig at vinde denne smukke gryde, er det første jeg vil lave i den en god portion risengrød. For nu er det jo endelig december og julemåned, så hvorfor ikke lave julemad i den?! ;-)

Malou Klidmoster sagde ...

Jeg vil lave årets julerødkål i den. Starte den op på komfuret - og gøre den færdig i ovnen :-)

Laura B sagde ...

Hvis jeg vandt, så ville jeg lave en suppe, der skulle stå og simre i lang tid med en masse gode urter og krydderier :)

Anna sagde ...

Jeg har i lang tid ønsket at lave et "verden bedste brød" i en gryde - så det skal jeg prøve ;)

Sine Appel sagde ...

Jeg ville koge en lækker juleskinke med masser af smaggivere i vandet, mums :-)

yvonne.i sagde ...

Proppe en hel kylling med masser af rodfrugter og krydderurter. Så skal den langtidssimre.
Tror det er det rene guf.
Go' søndag

Tiilde sagde ...

Jeg ville først koge en lækker omgang æblemos med kanel og vanilje og derefter ville jeg lave en lækker omgang risengrød på urtekrams fuldkornsgrødris :). Mums

Unknown sagde ...

Jeg vil give den til min dejlige hustru og vente på at fantastisk mad kommer ud af den :-) med første jul hjemme, så vil der helt sikkert blive brug for den

Anonym sagde ...

Ihh hvor er den pæn, så pæn at man kan være bekendt at stille den direkte på bordet!
Og den lyder til at være ekstrem praktisk.
I går tænkte jeg at det er lang tid siden jeg har lavet en simreret a´la Tajine, så det ville jeg lave i denne fine gryde. Serveret med en julekrydret chutney til.

Skønt med gaver HVER dag, sikke du kan :-)

God 1.søndag i advent,
La Cucina Nada

Astrid sagde ...

Det må blive en god portion risengrød :)

Unknown sagde ...

Jeg ville langtidssimre oksespidsbryst i rødvin med flere forskellige slags peberkorn. Det giver det møreste og mest smagfulde kød, og den lækreste rødvinspebersauce (som selvfølgelig får et ordentligt skud fløde inden servering).
Dertil ville servere karamelliserede blommer, som bages færdige i ovnen med rosmarin og kanel. Det bliver altid superlækkert og dufter af jul uden at være klassisk julemad.

Trine Brix sagde ...

Ej hvor er de fantastiske med alle de muligheder der i dem :) Sådan en gryde vil jeg gerne vinde :)
Jeg ville lave en omgang Coq au vin som kunne stå og simre og dufte på en kold decemberdag!

Sigurd Hansen sagde ...

Jeg ville lave en lækker gang skipperlabskovs - nam nam :-)

Matilde sagde ...

En god omgang Coq au vin blanc, som vil kunne tilberedes færdig i ovnen ;-)

Signe sagde ...

Noget der både skal på komfuret og i ovnen; måske osso buco, eller lignende simreret. Det luner også godt i en kold december

Freja Lyno Hansen sagde ...

Jeg ville lave en stor omgang risengrød! og derefter risklatkager af resterne (stop spild af mad!) :-D

Juliane sagde ...

Jeg vil lave en god hjemmelavet glögg:-)

Mie sagde ...

Jeg ville lave simreretter i den hver søndag - det gør jeg nemlig i stor portion, så jeg ikke skal tænke på at lave mad mandag, men blot kan sætte gryden på gassen eller i ovnen. Så ville denne smukke gryde pynte til mine Pillivuyt tallerkner.

Ellen sagde ...

Jeg ville lave en dejlig kyllingegryderet, hvor jeg først brunede store stykker kylling af sammen med chorizo, i gryden på komfuret. Derefetr tilsætte lidt tomater, kikærter og spinat, og så lade den stå i ovnen til kyllingen blev helt mør og lækker. Jeg har ikke prøvet at få det lavet endnu, men har længe tænkt på at lave den kombination. Nu mangler jeg bare en gryde der kan gå i ovnen! :-)

Lise Hannibal sagde ...

Hvor sejt, jeg vidste ikke man havde porcelænsgryder, der kan man bare se. Min mand kan en fantastisk ret med oksekød og vanille i STORE mængder. Det lyder måske mærkeligt, men det smager fantastisk med kartoffelmos til og det er lige sånen ret der kan pynte på bordet i den der fine gryde :)

Heidi sagde ...

Jeg har længe gerne villet prøve at lave ossobuco, med en god gryde :). Og så er den rigtig fin også :)

jenny clausen sagde ...

orv hvor fantastisk præmie, er måske for sent at deltage men prøver lige lykken alligevel jeg ville lave suppe:-)

mvh jenny clausen