2. december 2012

2. dec og vin- og champagneglas fra Spiegelau på højkant!

Det er blevet 2. dec (hvor blev d. 1. dec af?), og vi skal have gang i en ny konkurrence. Hvis du endnu ikke har deltaget i gårsdagens konkurrence, så kan du nå det endnu lige her.

I dag er der vinglas i pakken, og ikke bare hvilke som helst vinglas, men vinglas fra det tyske mærke Spiegelau.
De fleste vinelskere ved at det rigtige glas betyder en hel del når man drikker vin, og har man endnu ikke prøvet at bruge det rigtige glas til den rigtige vin, så har man en oplevelse til gode!

På Spiegelau´s danske hjemmeside, kan du købe et hav af forskellige vinglas, og til ganske fornuftige priser! Du kan tjekke den her.Vinderen får 2 rødvinsglas + 2 champagneglas fra serien Adena Prestige + en lækker proptrækker. Adena Prestige serien består af krystalglas der tåler maskinopvask (like og like!)

Alt hvad du skal gøre, er at fortælle mig hvilken vin der har været den mest mindefulde i dit liv - enten pga. omstændighederne, eller pga. smagen. Hvis du ikke er den store vindrikker (endnu), så fortæl mig om du helst drikker, rød-, hvid-, rosevin eller champagne. Du skal kommentere herinde på siden i kommentarfeltet, men vinderen bliver udtrukket i morgen efter kl. 21 og annonceret på min facebookside her (så hold lige øje med den :)

Rigtig god 2. December!

14 kommentarer:

TineLee sagde ...

Jeg elsker champagne, cremant, spumanti - kort sagt, alt det perlende og mousserende på flaske. Det er noget af det skønneste og det kan gøre enhver god fest lidt festligere.
Det behøver for så vidt ikke være en svinedyr flaske, men så længe den har noget karakter fylde og behagelig smag, så er det sådan set underordnet, om den koster 100 kroner eller 1000 kroner :-)

Julie Herskind sagde ...

Jeg er ikke den store vindrikker (endnu), men jeg hælder mest til hvidvin og champagne (herunder spumante, gerne asti). Hvis jeg vinder disse smukke glas, vil en af disse drikke selvfølgelig også være den første der nydes i stearinlysets skær en skøn aften :-)

Signe sagde ...

Er pjattet med sydtysk hvidvin, gerne Riesling - og til dessert en lækker eiswein, eller en bärenauslese

Astrid sagde ...

Er ikke pjattet med vin men et enkelt glas hvidvin går an

Trine Brix sagde ...

Den mest mindefulde oplevelse jeg har haft hvor vinen var en central del, var nytårsaften for tre år siden. Den blev holdt med mine forældre, søster og fire andre familier i de østriske alper på en skiferie. Selve aftenen var fantastisk og et godt mine i sig selv, men vinen gjorde den lidt mere midefuld :) Der var købt en masse forskellig rødvin (dyr og lidt billigere) til maden og forældrene havde sneget de gode flasker ned i deres ende af det lange nytårsbord. Men vi fik hurtig smag for de bedste på bordet og de måtte dele med os "unge mennesker"! Det var en situation hvor der var en masse vin man kunne sammenligne og jeg kunne for første gang virkelig smage forskel på en god og mindre dyr flaske rødvin… Det var VIRKELIG god vin der var købt ind til den anledning :)

Rikke Sørensen sagde ...

Spansk cava drukket af plastik champagneglas på dagen hvor min mand og jeg blev gift.

Freja Lyno-Hansen sagde ...

Elsker hvidvin og champagne! Det er bare perfekt i godt selsskab!:-)

Anonym sagde ...

Min favorit må være en brunello. Håber det bliver mig :-)
Hilsen Karin

Sofie sagde ...

Elsker at drikke champagne med min dejlige mand, og disse glas vil være perfekte til det formål.

Mette sagde ...

Jeg elsker gode, mørke rødvin som dem som gør sig godt til julemaden.

Karla Høi sagde ...

Jeg foretrækker kold rosévin og gerne på en varm sommerdag :)

Carina sagde ...

Min far er dedikeret vinelsker og selvom jeg ikke helt har samme passion, er jeg så småt begyndt at få øjnene op for de mange fantastiske vine og især champagner der findes. Sidste nytår fejrede vi hos mine forældre, og smagte en stribe skønne champagner

Anonym sagde ...

Den mest mindefulde oplevelse var da jeg blev gift. Dagen efter vores bryllup spiste vi morgenmad på det slot hvor brylluppet var blevet holdt, og vi drak champagne til. Det kunne have været en billig asti fra netto, men den ville stadig have smagt godt. Stemningen og følelserne omkring oplevelsen, gjorde det helt specielt. Hilsen Michael

foodfanatic sagde ...

Det må være da jeg for kort tid siden smagte Unico-vinen fra Vega de Sicilia, som regnes for at være Spaniens bedste vin. Det var en helt ung vin, vi smagte, og altså ikke en af de rigtig gode gamle årgange, men bare det at få lov til at være der og smage var en stor oplevelse, da det er yderst sjældent, at de modtager gæster (det krævede en forespørgsel fra selve borgmesteren, før min gruppe fik lov). Sikke en fin pakkekalender :)
Kh Nadia