8. december 2012

2. advent - Vind en aften for to på Nimb Vinotek!

I dag kan du vinde en fantastisk aften for to på skønne Nimb Vinotek. Jeg har selv været der og det er et fantastisk sted (som jeg desværre endnu ikke har fået skrevet om på bloggen). Læs mere om det her på feinschmeckeren.dk.Du får 2 x dagens simreret og 2 x vin, og du deltager ved at fortælle mig (i kommentarfeltet nedenfor), hvem DU ville tage med. HUSK at jeg trækker vinderen efter kl 21 i morgen på min FACEBOOK side lige her ;) (Så det er en god idé at holde øje med den side). Er vinderen ikke fundet inden en uge, trækkes der en ny!

Glædelig 2. advent og held og lykke.

30 kommentarer:

Louise Hansen sagde ...

SIKKE en lækker præmie! Jeg ville uden tvivl invitere min dejlige kæreste :)

Astrid sagde ...

Jeg ville tage min søster med :)

Sigurd Hansen sagde ...

Min kæreste, Louise.

jenny clausen sagde ...

min veninde eller en af mine søstre <3 :-) ja kunne faktisk også blive min mor er jo mange mulighedder krydser ihvertfald fingre :-)

mvh Jenny C.

Rikke Sørensen sagde ...

Som stadig nygifte, ville jeg selvfølgelig tage min skønne mand med. Når vi begge er på SU, ville det være et skønt afbræk i hverdagen.

M.v.h.

Rikke

Charlotte Horsten sagde ...

Årh en god præmie!! Jeg vil tage Henning med, hvis jeg bliver den heldige :-D

Trine Brix sagde ...

Jeg ville tage min skønne veninde Monica med, da jeg en gang har været den heldige +1 som hun tog med under armen til en middag hun havde vundet :) Kunne være fantastisk at give lidt igen!

Julie Herskind sagde ...

Jeg ville invitere min dejlige kæreste, som snart skal ud og sejle et halvt år. Det ville være rigtig lækkert at vinde :-) hilsen julie, julieherskind@icloud.com

Freja Lyno Hansen sagde ...

Ville tage min bror med! en rigtig søskendeaften skader aldrig ;)
Freja_1994@hotmail.com

Juliane sagde ...

Jeg ville uden tvivl invitere min mand med og nyde en romantisk aften uden børn! Det ville da være en fantastisk adventsgave :)

Anna sagde ...

Ej en skøn konkurrence! Jeg ville uden tvivl tage min mor med eller forkæle min mor og far med gaven :-)

Anonym sagde ...

Sikke en adventsgave - der ville jeg gerne spise!
Jeg ville invitere min kusine med, som lige har afleveret speciale på Jura, og som trænger til forkælelse ovenpå mange år på S.U.

Der er for vildt med denne julekalender, søde Heidi, bliver lige en tand mere i julehumør ;-)

Hilsen La Cucina Nada

Anonym sagde ...

Mmmmm... jeg ville afgjort tage min skønne veninde med der også gemmer på en lille sommelier i maven;-)

Mvh
Stine (stinen@gmail.com)

Ellen sagde ...

Jeg ville invitere min søster Anna med. Hun er også min faste gæsteblogger, og så trænger hun til lidt opmuntring. Det kunne jo komme i form af et søsterbesøg fra det jyske, og så en dejlig aften ude sammen. Krydser fingre for at jeg/vi vinder

Martin Weiss Nielsen sagde ...

Jeg ville tage min kæreste med, vi har ikke haft muligheden for at tilbringe tid sammen siden vi for snart 16 måneder siden fik vores hypersensitive lille pige. Så vi ville for første gang prøve at få hende passet, mens vi kunne tilbringe en stund sammen.

Rie sagde ...

Kunne være skønt med en hygge aften med min mand

Marie sagde ...

Uuuh, dejlig dejlig gave! Jeg ville tage min søde veninde Sofie fra sofies spisekammer med, hun fortjener en dejlig aften ude!

Henrik sagde ...

Jeg ville tage min dejlige kæreste med. Hun trænger til at blive forkælet :)

Birgitte Hansen sagde ...

Dejlig konkurrence her op til jul :-) Jeg ville tage min skønne mand med ud.

Hanne Mikkelsen sagde ...

Den præmie vil jeg da rigtig gerne vinde. Jeg ville tage min dejlige veninde med, fordi hun lige er blevet skilt og trænger til at blive forkælet.

Mikkel sagde ...

Jeg vil tage min kammerat med. Han elsker god mad lige så meget som jeg.

Anonym sagde ...

Har altid gerne villet spise på smukke Nimb! jeg ville tage min veninde med, da hun mistede sin mor i sidste måned og har haft det svært her i december måned. Det ville være den helt rigtige måde at få hendes tanker væk, og for at hygge sig. Mvh Anne Katja

Kasper Boye sagde ...

Jeg har en god gammel ven som jeg virkelig trænger til et catch-up med, det ville være fantastiske omgivelser at gøre det i!! ;)
vh. Kasper Boye

Maiken/dronningemad sagde ...

Elsker Nimb vinotek! Min ledsager bliver min kære veninde Marie, som er den dejligste livsnyder og som jeg havde en fest med, sidst vi besøgte vinoteket :)

Anonym sagde ...

Jeg ville tage min gravide søster med. Det ville være en perfekt sidste voksen-aften, inden min niece kommer og sjæler al opmærksomheden:)
Mange julehilsner
Tanja

Tatiana sagde ...

Jeg ville tage min far med! I min familie, har vi ikke mange talenter, forstået på den måde at vi ikke er musikalske, atletiske eller kunstneriske. Men vi er ALLE, mad nørder. Vi elsker mad, og lever og ånder for gode opskrifter og nye oplevelser :) jeg ville elske at dele denne oplevelse med min far, da jeg 1
Januar smutter 8 måneder til Argentina :)

foodfanatic/Nadia sagde ...

Jeg ville tage min kære veninde med, som er så sød at huse mig, hver gang jeg er i København. Hun er studerende, så det er sjældent, hun kommer ud at spise.
Kh Nadia

Christiane sagde ...

Jeg ville tage min bedste veninde med. Vi har kendt hinanden siden børnehaven, og det er alt for lang tid siden, vi har været ude at spise sammen.

Anonym sagde ...

Det må blive min mand, vi trænger seriøst til en kærestedag
Kh @mrsmettedam

Stine S. sagde ...

Jeg ville tage min veninde med.