15. november 2013

Julemarked hos Camilla Plum - saftig porchetta og skønne luciaboller, julekager, spegepølser, adventskranse o.m.a!


Flittige følgere af denne blog, vil vide at jeg holder af at frekventere Camillas skønne landsted i Nordsjælland. Ja, man skulle næsten tro, at jeg var sponsoreret (det er jeg ikke). Denne gang vil jeg meget gerne slå et slag for hendes julemarked. Læs mere om det her:

Økologisk Julemarked hos Camilla Plum

Fuglebjerggaard

30 November til 8 december,

hver dag 10-16.00

For hele familien

Hvis du gerne vil undgå trængsel og alarm, så kom en hverdag, det er derfor vi har åbent hele ugen.
Vores store smukke trælade er pyntet, lun, knaldhyggelig og meget landlig, og i år er det her vi serverer den skønneste saftige Porchetta, Italiensk langtidsstegt økologisk svineskulder fyldt med hvidløg og krydderurter, en tyk, skøn krydret suppe uden kød i, nybagt brød, hjemmebag , hjemmelavet cider, og varme drikke. i Traktørstedet har vi Krydderiværksted, som dufter ud over hele landskabet, her kan man se krydderiblandingerne blive til, og få en kop krydret hjemmelavet Chai, der er krydderier fra hele verden, og man må gerne dufte, og smage på dem alle sammen . Bageriet kører på fulde omdrejninger som sædvanligt og spytter luciaboller med safran, julekager, småkager og surdejsbrød ud, lige til at få med hjem. Gårdbutikken er ved at sprække i sømmene af julepynt, chokolade, specialiteter, vores egne syltesager, velhængt oksekød,og lam fra egne marker, spegepølser, gaver til alt og alle, nymalet mel, kogegrej, bageting,vores berømte medister, grøntsager og vores egne pigeoner. Økologsik Pyntegrønt, frugt…
Der er gratis rundvisninger hos dyrene hver dag kl 12.00 for børn og voksne.

Camilla Binder den fineste adventskrans hver dag kl 13.00

Før du kommer til Julemarked er Valby hegn som skabt til en tur i skoven for at samle appetit, Stendysser og den smukkeste vinterskov.

http://www.visitnordsjaelland.dk/denmark/stendysserne-gdk619290

Vi håber at ses

mvh

Camilla Plum & Co.

Mere info på

www.fuglebjerggaard.dk

Adressen er:

Fuglebjerggaard
Hemmingstrupvej 8
3200 Gribskov

0 kommentarer: