3. august 2013

Kandiserede morgenfruer - Carla viser hvordan den ged skal barberes!

Morgenfruer?? Kan de spises, tænker du nok. Og ja, det kan de. Og de blomstrer så fint lige nu, men desværre holder de sig jo ikke flere måneder. Så hvad gør man så, hvis man gerne vil pynte en kage med morgenfruer i slutningen af september ( rettere, hvis datteren gerne vil pynte sin fødselsdagkage i slut september)?? Ja, så må moderen ty til kandisering. Det er første gang jeg prøver det, så nu krydser jeg alt hvad jeg har for at de holder indtil hendes fødselsdag.





 

Kandiserede morgenfruer


Ingredienser

Æg ( jeg brugte kun æggeblomme, da jeg havde en del til overs efter at have lavet pavlova)
Sukker
Blomster ( her morgenfruer, men prøv også hybenroseblade som lige nu synger på sidste vers)

Fremgangsmåde

Carla fortæller her nedenunder, hvordan man gør :)



2 kommentarer:

Thomas sagde ...

Det er godtnok hyggeligt.
Der er en kommende lille madblogger.

Thomas

Heidi Sanda Reka Johansen sagde ...

Haha, ja det tror jeg du har fuldstændig ret i Thomas!