Rasmløg, ramsløg, ramsløg... Her som chunky ramsløgspesto!
Ramsløg synes at være temaet på de fleste danske madblogs for tiden, og NU følger jeg trop, med min første ramsløgs-opskrift. Det måtte jo komme. Må dog indrømme, at jeg har snydt og købt den i Irma... Hvis du har tid kan du finde den i diverse skove og parker (pssst, jeg har hørt at den findes i Frederiksberg Have, for de der bor tæt på den.)
Denne opskrift er super enkel og bare helt fantastisk på en dejlig sommerdag med et glas hvidvin til. Server den som en vegetarret eller med et stykke fisk til.
(Jeg har kaldt den en pesto, men det er nok i virkeligheden en blandingen mellem en chunky salsa og pesto.)
En stor bunke friskrevet parmesan
To håndfulde mandler
Saft af en halv citron
Olivenolie
Salt
Denne opskrift er super enkel og bare helt fantastisk på en dejlig sommerdag med et glas hvidvin til. Server den som en vegetarret eller med et stykke fisk til.
(Jeg har kaldt den en pesto, men det er nok i virkeligheden en blandingen mellem en chunky salsa og pesto.)
Pesto
Chunky ramsløgspesto
Nok til 4 til hovedret serveret med pastaIngredienser
Ca. 10 stk San Marzano tomater (eller lignende)En stor bunke friskrevet parmesan
To håndfulde mandler
Saft af en halv citron
Olivenolie
Salt
Kommentarer