13. maj 2013

Mad events i den kommende tid - noget for både ganen og sjælen

Jeg er netop landet efter en vidunderlig (men kort) ferie i Portugal - noget jeg lover at blogge om senere. Inden da vil jeg gerne give et par forslag til mad-relevante events du kan tage til i den kommende tid (nogen som jeg alle selv overvejer):


15.-18. Maj

Wine & Grub - Spring 2013

På en hemmelig adresse inviterer Wine & Grub til social dining med fokus på vin. Du vil opleve en uprætentiøs tilgang til maden og en intimitet sjældent set på restauranter. Hvis du har lyst til en speciel oplevelse der centrerer sig rundt om det gastronomiske er dette et event for dig. Menuen er som følger:


STARTER

Casa Coste Piane, Prosecco di Valdobbiadene, Santo Stefano di Valdobbiadene (Natural wine, without sulfites)

Hesterejer • Rygeost • Kartofler • Syre
  

FORRET

Domaine de la Belouse, Mâcon-Villages, Cédric & Alain Chène, Bourgogne 2012

Jomfruhummer • Estragon • Geranium • Løg • Tomat

HOVEDRET

Anzivino Nebbiolo, Coste della Sesia, Piemonte 2007

Brisler • Smør • Ramsløg • Persille • Porre • Tang • Aske


DESSERT

Douceur de Chalosse, Coteux de Chalosse, Landes

Ymer • Grønne jordbær • Ærter • Jord • Blomster 


Der er 20 personer per seating og 2 seatings per aften (17.30 og 20.30). Vil du hellere tage maden med "to-go" picnic-style, så pakker de den fint ind for dig for 250 kr. 
Vin + menu på hemmelig lokation koster 450 kr. Det er et fund for denne pris ;)

Du kan købe billetter her.


Tirsdag d. 21. Maj

AMMA chokolade smagning i Magasin

Anne au Chocolate fra bloggen af samme navn vil her give dig en grundig introduktion ind i chokoladens verden. Med udgangspunkt i det brasilianske chokolade fra AMMA vil du lære hvordan man smager rigtig på chokoladen, så alle dens mange facetter træder frem. 

Eventet koster 100 kr (og så får du en goodie-bag med chokolade med hjem). Eventet starter kl. 18. 


Du kan købe billet her.


18. maj

Restaurant Day - Mexican seafood festival

I anledningen af Restauarant day, hvor helt almindelige mennesker kan oprette deres egen pop-up restaurant, har Jorge & Trina González oprettet en mexicansk af slagsen med godt fra havet. De serverer en 6-retters menu i Kødbyen, og menuen er som følger:

Consommé af rejer og øl med en delikat skum af hierba santa (mexikansk krydderurt)

Kammuslinge-ceviche i koriander- og chilisalsa med røgede majskorn

Laksetartar med kokosmælk og ingefærcreme pyntet med sprøde chipotle chili chips

Blæksprutteceviche marineret i frisk mango- og myntesalsa på en bund af hjemmelavet salt banantortilla

Tunceviche i tamarind, chili- og mezcalsalsa

Hjemmelavet rabarberis med dulce de leche skum og chokolade- og mezcalcreme

Alt dette serveres sammen med 1 glas vin eller 1 øl, samt mineralvand for blot 350 kr
Der er to seatings på denne aften - kl. 18-20 og kl. 20.30-22.30

Billetter kan købes her.

HUSK kontanter!


0 kommentarer: