9. april 2013

Del din passion og vind en middag med ølsmagning...
Har du overvejet hvad du skal d. 30. april (hvis du bor i København) eller d. 2. maj (hvis du bor i Århus)? Hvis ikke du har nogen planer, så synes jeg du skal kigge med her...
I samarbejde med Leffe har du nu mulighed for at vinde ølsmagning med tilhørende middag på de pågældende datoer - alt hvad du skal gøre er, at tage et billede der afspejler DIN passion med et par ord, og maile det til leffe@my-pleasure.dk Så er du med i lodtrækningen om de dejlige præmier nedenfor.

Du kan se fiskehandler Rasmus Storgaard fortælle om sin passion for fisk nedenfor: 
Præmier

Hovedpræmien i konkurrencen er en aften med Leffe ølsmagning og middag. Vinderne kan vælge mellem to aftener: enten d. 30. april 2013 hos Restaurant No. 1 i København eller d. 2. maj 2013 hos Mefisto i Aarhus. Der vil være ca. 30 deltagere ved begge arrangementer. Derudover trækkes der lod om 5 gavekort til udvalgte restauranter, barer og caféer i København, Odense og Aarhus samt 5 præmier med øl og merchandise. Den samlede præmiesum udgør: 35.000,- Hvert konkurrencebidrag udgør et lod i præmieudtrækningen. Ved 5.000 konkurrencebidrag er præmie chancen 0,8%. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Carlsberg påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar m.m.

Udbyder af konkurrencen er:

Carlsberg Danmark A/S Vesterfælledvej 6 1750 København V Tel: +45 3327 3327 Sådan deltager du
Du skal være min. 18 år for at deltage i konkurrencen. Del din passion, og send billede samt en kort tekst til leffe@my-pleasure.dk Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Udtrækning af vindere

Konkurrencen løber til og med d. 21. april 2013, hvorefter vinderne trækkes blandt alle indsendte bidrag til konkurrencen. Alle vindere kontaktes direkte. Hvis en udtrukken vinder ikke svarer på den direkte henvendelse inden for 24 timer, trækkes en ny vinder. Ved at deltage i kampagnen accepterer man samtidig at Carlsberg Danmark må offentliggøre navn og by på vinderen/vinderne på de medier, som Carlsberg Danmark anvender.

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med kampagnen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Data kan ikke bruges af tredjepart.

HELD & LYKKE

0 kommentarer: