4. september 2012

Skal vi spise kage sammen hos Camilla Plum?

Camilla Plum, kendt og elsket kage/bagekone udkommer med en ny skøn bog "Helt i kage", og inviterer i den forbindelse du og jeg (nærmere bestemt undertegnet og to af bloggens læsere) til at høre, føle og smage på sagerne på Fuglebjerggaard hvor hun bor. Det løber af stablen fredag d. 14. september fra kl. 16-18.Hvis DU vil med, så skriv en kommentar i feltet herunder og så trækker jeg lod på mandag. Alle der deltager får udover oplevelsen, et signeret eksemplar af bogen.

Hvis du vil se en lille forsmag på bogen, og de kager du måske kommer til at smage på Fuglebjerggaard, så kan du downloade en pixi-udgave af bogen med et par opskrifter her.

Ses vi?? Det tror jeg da vist nok lige at vi gør ;-)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder virkelig som en fantastisk oplevelse. Jeg tror jeg bliver nødt til at eje bogen uanset hvad:-) Desværre har jeg allerede planer d. 14. september, men jeg glæder mig til at læse om det på bloggen:-)

Juliane

Sara sagde ...

Nøøøøj det ville jeg godt nok meget gerne deltage i! Sikken en oplevelse at få. Bogen ser skøn ud. Kh Sara

Nadia A.Z. sagde ...

Som en dedikeret kageentusiast vil det være en drøm at få lov til at opleve Camilla Plum og hendes fine kreationer på tæt hold. Så ja, jeg vil også super gerne være en af dine heldige medgæster:-) Krydsede fingre fra Nadia

Anonym sagde ...

Hvor hyggeligt!! Det ville bare være helt fantastisk at være en af de heldige! Jeg krydser alt hvad jeg kan! :)

Kh Sanne

Kira Trust sagde ...

Jeg elsker kage og vil super gerne med dig :-)