17. september 2012

Hjemme hos Camilla Plum...

Hvis man har fulgt med her på bloggen, vil man vide at jeg fredag var indbudt til lækkert kagebord hos Camilla Plum i anledningen af udgivelsen af hendes nye kagebog "Helt i Kage".
Jeg havde taget to af mine læsere af bloggen med, Kira og Sanne. Sanne nægtede konsekvent at få taget billeder, så her følger lidt stemningsbilleder fra gården og af Kira :-) Forvent bondegårdsidyl og lækkerier!


Et super lækkert kagebord... Kagen med tomaterne smagte i øvrigt fuldstændig forrygende... Blev serveret med den lækre vesterhavsost til....Mmmhhh!!!Kira hygger med de søde katte, som også var meget interesseret i kagerne...


 En hyggekrog i haven...

Krydderurter og planter, som ville gøre et hvert gartneri meget misundelig....

Smukke, smukke pralbønner.... Tænk at noget (naturligt) spiseligt kan være så smukt!

Kira poserer i en af de mange hyggelige kroge på Fuglebjerggård...


 Smukke tomater i alle afskygninger....


Da alle de andre var gået og Camilla fik sig en velfortjent pause, sneg Kira og jeg os ind og nuppede en ekstra æblekage med karameliseret rugbrød og blommekompot.... Mmmh!

Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger Fuglebjerggård. Har du også fået lyst er adressen:

Fuglebjerggård
Hemmingstrupvej 8
3200 Gribskov

4 kommentarer:

Nada sagde ...

Der ser edder dejligt ud!

Vil du mene at man skal erhverve sig hendes kagebog?

Mvh La Cucina Nada

foodMAD sagde ...

Hej Nada!

Jeg synes bestemt den er værd at erhverve sig, men det kommer selvfølgelig an på hvad du forventer. Der er alt fra grundopskrifter til overraskende smagskombinationer (tomat/chili f. eks). Jeg tror personligt at jeg får meget glæde af den... Og så elsker jeg Camillas "nede-på-jorden"-måde at skrive på ;-)

Anonym sagde ...

Hej Heidi,
Tak for en dejlig eftermiddag på Fuglebjerggård! :) Synes simpelthen at det ville være synd for din smukke blog at smide billeder på af verdens mest ufotogene menneske! ;) Eej du måtte da gerne ha taget et lille billede, sad jo bare med kage i hele hovedet da du rettede kameraet mod mig :)
Knus Sanne

foodMAD sagde ...

Selv tak Sanne. Det var en rigtig god dag! Jeg glæder mig til at se mange flere kager fra din hånd, og måske skulle du se at få lavet den blog som vi snakket om ;) Ellers er du velkommen som gæsteblogger her :)