4. juli 2012

En lille giveaway - friske krydderier fra Sri Lanka


En køkken renovering, giver anledning til at få ryddet ud, og sat i system, og netop dette har jeg forsøgt de sidste par dage. Mit krydderiskab har vist sig at indeholde mere end jeg lige troede, og jeg har hjembragt ALT for mange krydderier fra mit sidste besøg i Sri Lanka. DERFOR denne lille giveaway. Det er de friskeste og mest aromatiske krydderier i mit krydderieskab der her er på højkant: et glas med dejlig Sri Lanka kanel (den ægte), et glas med hele tørrede chilier, et glas med en Sri Lankansk krydderiblanding til brug i kødretter, et glas friske peberkorn (tro mig, der er STOR forskel i smagen på friske og gamle peberkorn), et glas chiliflager, et glas Sri Lankansk karryblanding til grøntsagsretter og endelig et glas friske korianderfrø.

Alt hvad du skal gøre for at deltage, er at melde dig ind i min facebookgruppe, og efterlade en kommentar her nedenfor :)

Vinderen udtrækkes søndag kl. 20

Jeg glææææææder mig til at høre fra dig!
Yes, I know, `Kanel`vender på hovedet.....
foodMAD krydderier...

`Vi vil så gerne stå på DIN hylde, så skynd dig at skrive en kommentar!`

Hvis du liiige skal have lidt inspiration så kig her:

Chili: Krydrede kikærter
Peberkorn: Nemt tilbehør til karryretter
Karryblanding til grøntsager:Hvidløgskarry og Linsesuppe

3 kommentarer:

Astrid sagde ...

Uhm hvor ser de lækre ud! Dem ville jeg da rigtig gerne vinde ;)

foodMAD sagde ...

Indtil videre ser det ud til at krydderierne er dine, Astrid :)

foodMAD sagde ...

Astrid, du har selvsagt vundet! :-) Send mig din adresse på en mail, og så sender jeg krydderierne din vej! Var forbi din blog, og sad og tudede en halv time efterfølgende. Det var virkelig rørende, og du skriver godt! Jeg er sikker på at dine ord vil hjælpe andre i din situation! Alt det bedste fremover!