Appelsinmacarons med chokoladeganache
Af uransaglige årsager havde jeg i dag en ustyrlig lyst til den velkendte smagskombination af chokolade og appelsin, og besluttede mig for at lave den i en macaron-version. Det er virkelig lang tid siden at jeg har lavet macarons sidst - tror jeg fik lavet lidt for mange i en periode da de stadig var super trendy. Det er de knap så meget nu, men de smager stadig dejligt. Grundopskriften er den samme, og den kan du se her (faktisk var netop denne opskrift hele grunden til at jeg startede denne blog!) Her har jeg tilføjet lidt appelsinsskal til makronerne og appelsinsaft i chokoladeganachen.
Appelsinmacarons
Ingredienser
Samme som grundopskrift.
Appelsinsskal fra to økologiske appelsiner.
Fremgangsmåde
Samme som grundopskriften.
Tilføj revet appelsinskal når du tilsætter flormelis og mandelmel.
Chokoladeganache
Ingredienser
3/4 dl fløde
100 g god mørk chokolade
saft af en halv appelsin
Fremgangsmåde
Varm fløden op, og tag fra varmen. Knæk chokoladen heri og rør rundt til opløst i fløden. Tilsæt appelsinsaft, og køl af.
Når makronerne er fuldstændig afkølet fyldes de med chokoladeganache. ENJOY!
Pin It
Appelsinmacarons med chokoladeganache
Appelsinmacarons
Ingredienser
Samme som grundopskrift.
Appelsinsskal fra to økologiske appelsiner.
Fremgangsmåde
Samme som grundopskriften.
Tilføj revet appelsinskal når du tilsætter flormelis og mandelmel.
Chokoladeganache
Ingredienser
3/4 dl fløde
100 g god mørk chokolade
saft af en halv appelsin
Fremgangsmåde
Varm fløden op, og tag fra varmen. Knæk chokoladen heri og rør rundt til opløst i fløden. Tilsæt appelsinsaft, og køl af.
Når makronerne er fuldstændig afkølet fyldes de med chokoladeganache. ENJOY!
Pin It
Kommentarer
De ser totalt sexy ud!
Men det der eksperiment - wow! Filme najs! Det er hermed bookmarked :-D