Om Mig

Hvem er jeg?


Jeg hedder Heidi, og er uddannet civilingeniør i bioteknologi (udover det, har jeg også en uddannelse i beklædningsdesign). Til dagligt arbejder jeg som konsulent for en større konsulentvirksomhed med speciale i pharma industrien. Jeg elsker mit arbejde, men jeg værdsætter i høj grad også min fritid, som jeg blandt andet bruger på at kitesurfe - helst forskellige (varme) steder, rundt omkring på jordkloden. Og så har jeg en skøn lille datter, som jeg elsker at forkæle med lækkerier og som jeg har været alene med siden hun blev født.

Hvorfor navnet foodMAD?


Navnet kommer sig af, at jeg oprindeligt havde tænkt mig at skrive denne blog både på dansk og på engelsk. Det er derfor en sammentrækning af mad på engelsk "food" og "MAD" på dansk, som så også giver mening sammentrukket på engelsk. Jeg fandt hurtigt ud af, at mit fokus lå på det danske marked, og jeg har derfor oprettet en engelsk version af bloggen her, hvor udvalgte indlæg bliver oversat. Det er nu indtil videre mest min udenlandske familie i USA der læser denne ;-)

Hvad kommer denne blog til at indeholde?


Bloggen kommer til at indeholde glimt fra min hverdag, men mest mad. Det være sig fra nye restaurant besøg, samt fra skøre eksperimenter i køkkenet. Udover det, vil der en gang i mellem være ikke-mad relateret indslag, om alt mellem himmel og jord, der har min opmærksomhed.

Hvor ofte kan du forvente nye indlæg?

Da jeg har et fultidsarbejde, og derudover er alene-mor til min skønne datter, står den også en gang i mellem bare på spaghetti bolognese hjemme hos os, og der er perioder hvor jeg bare ikke har tid til at eksperimentere så meget som jeg måske kunne ønske. Jeg gør mit bedste for at opdatere bloggen engang om ugen, men der vil være perioder hvor der er længere mellem indslagene. Jeg håber i har lyst til at følge med alligevel...

Husk at du kan følge mig på instagram (foodMAD), hvor jeg opdaterer jævnligt med små glimt fra min dagligdag. Du kan også like min side på facebook. Twitter har jeg ikke helt fået op at køre, men det kommer :-)

Alle billeder bliver pt. taget med min iphone.

0 kommentarer: