1. maj 2012

Take-away fra Piccolo Italia/El Gambero Rosso


I sidste uge var jeg inviteret til "Partner dag" hos Just-Eat. Det var en dag i restauratørernes tegn, med foredrag af sociolog og fremtidsforsker, Birthe Linddal om take-away branchen, og efterfølgende forskellige interessante workshops. Især Birthes foredrag var rigtig interessant. Vidste du for eksempel at det mest er børnefamilier der køber take-away (og ikke den fedtede teenager, som sidder foran computeren hver dag)? Og har du tænkt over at madlavning er gået fra at være noget associeret med pligt, til noget associeret med passion (for mange)? Vi identificerer os i langt højere grad med vores mad, og sætter os ind i indholdet af den med en langt større passion og energi end nogensinde før. Derfor er det heller ikke underligt, at mange af os er begyndt at kræve mere af det mad som vi køber udefra - vores take-away. Det skal ofte være både let, sundt og lækkert (og meget gerne øko, fairtrade, med fuldkorn, fisk og masser af grøntsager).

Jeg elsker selv take-away (og bruger faktisk kun Just-Eat til at bestille, og det siger jeg ikke kun fordi jeg var inviteret på denne dag ;-). Take-away har været en uundværlig hjælp, på de allermest travle dage, især mens jeg studerede.

På denne fantastiske solskinsdag, har jeg været ude at surfe, og efter nogle timer i vind og vand er man bare rigtig sulten. Jeg hentede min datter, og vi besluttede os for pizza - købt vel at mærke. Jeg var for brugt til at stå i køkkenet, og havde egentlig også mere brug for hygge med den lille. Desværre er ynglingspizzariaet, Piccolo Italia, en af de få der ikke er at finde på Just-Eat (lad dette være en opfordring til at få dem på, Mie :-) Jeg tror desværre det har noget at gøre med, at de har så meget tryk på i forvejen, at de ikke har brug for flere kunder.
Vi bestilte en "Hawaii" til den lille, en pizza med kartoffel, bacon og rosmarin, og en pasta med jomfruhummere fra naborestauranten "El Gambero Rosso", som heldigvis har samme ejere som pizzariaet så man kan bestille ad én omgang.


For mig er take-away frihed... Hvad er det for dig?

4 kommentarer:

Kira Trust sagde ...

Åh lige det savner jeg fra min tid i lejligheden på Amager! De laver de bedste pizzaer og pastaer. Mums!

foodMAD sagde ...

Ja, pizza fra stenovn er bare super lækkert! Og så gør det jo ikke noget at man altid bliver mødt med et 'Ciao Bella' når man kommer :-)

Mie sagde ...

Hej Heidi - ser lige din fine anbefaling. Gambero Rosso og deres take away - er bare so good! Prøv engang Itzi Pitzi fra Vesterbro - virkelig godt også !

foodMAD sagde ...

Hej Mie! Ja, det er der andre der har sagt før dig, så det står allerede på den (lange) liste over steder der skal prøves!