tag:blogger.com,1999:blog-4190476434964643803.post1279495908733685661..comments2023-12-07T06:23:11.178+01:00Comments on foodMAD and more...: Friske vietnamesiske forårsruller med rejer og sød chili-dypfoodMADhttp://www.blogger.com/profile/15317111992139091194noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4190476434964643803.post-47129889455352203352013-01-14T06:38:02.188+01:002013-01-14T06:38:02.188+01:00Hej Mette
Rejerne er Rosé rejer fra en af fiskehan...Hej Mette<br />Rejerne er Rosé rejer fra en af fiskehandlerne i Torvehallerne.<br /><br />God dag til dig også!foodMADhttps://www.blogger.com/profile/15317111992139091194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4190476434964643803.post-78729161594399251092013-01-13T22:43:42.210+01:002013-01-13T22:43:42.210+01:00Uhmmmm - det ser dejligt ud. Rullerne får også man...Uhmmmm - det ser dejligt ud. Rullerne får også mange hits hos mig, men jeg kan godt forstå det, for vi er også tossede m dem hjemme hos os. <br /><br />Det er nogle meget fine rejer, du bruger. Hvor har du fået fat i dem? <br /><br />Hav en dejlig start på ugen. <br /><br />Kh, MetteMettehttp://www.becauseitmatters.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4190476434964643803.post-9231871865414472732012-05-11T17:40:04.651+02:002012-05-11T17:40:04.651+02:00Ja, det kan godt blive noget rod de første par gan...Ja, det kan godt blive noget rod de første par gange man laver dem, men man får nemt "taget". Og de er vidunderlige, så kom bare i gang ;-)foodMADhttps://www.blogger.com/profile/15317111992139091194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4190476434964643803.post-36997658915504966892012-05-10T23:08:02.102+02:002012-05-10T23:08:02.102+02:00Det ser super lækkert ud!
Jeg forsøgte mig engang...Det ser super lækkert ud! <br />Jeg forsøgte mig engang med rispapir - hvilket endte med at blive noget værre rod/snask. Det kunne godt være at man skulle prøve igen ;)<br /><br />/ frkcurting.blogspot.dkCathrine Curtinghttps://www.blogger.com/profile/17575563400079549405noreply@blogger.com